Cautare

373 de rezultate pentru "rubrica decese comemoraronesti" (4.21 secunde)
Au fost raportate trei decese, probabil in legatura cu proteste si detentii", spune raportul, care a circulat intre statele membre.
Principalele cauze de deces sunt bolile (90%), doar 10% din aceste decese fiind cauzate de accidente. Datele UNICEF evidentiaza ca peste 40% dintre decesele inregistrate in Romania la copiii sub 5 ani survin din cauze ce pot fi prevenite.
Oricat de indreptatite ar fi aceste critici, nu putem sa ignoram faptul ca la sfarsitul anului 2012 erau inregistrate pe teritoriul Romaniei 9.355 de accidente grave de circulatie, soldate cu 2.040 de decese si 8.848 de persoane ranite grav.
In Romania, in perioada 2004-2011 au fost raportate peste 82.000 de cazuri de violenta domestica si 800 de decese din aceasta cauza.
Pretul petrolului, influentat de decese si de uragane Pretul petrolului a crescut miercuri la bursa din Singapore la peste 62 de dolari pe baril, in urma temerilor privind problemele de rafinare aparute in Statele Unite, dar si a celor legate de stabilitatea pe termen lung a Arabiei Saudite, dupa decesul regelui Fahd.
Aceasta tendinta s-a datorat sporului negativ al populatiei, respectiv a numarului mai mare de decese fata de numarul de nasteri, se arata in acelasi comunicat.
Masinile si camioanele care folosesc drept combustibil etanolul ar fi si mai poluante decat vehiculele ce functioneaza numai pe baza de benzina, provocand mai multe boli si decese, potrivit unui studiu publicat recent in Statele Unite, preluat de NewsIn.
Producatorii din industria tutunului ar putea fi obligati sa comercializeze pe teritoriul Uniunii Europene tigari care se sting singure, pentru a preveni mii de decese si traume rezultate in urma incendiilor, au declarat ieri oficiali comunitari, citati de Reuters.
Alti factori care determina intarzierea la plata ratelor sau facturilor sunt pierderea locului de munca, decese in familie sau fraude.
Dintre acestea, 13 au fost extrem de grave, caci s-au soldat cu decese, iar alte 114 cu incapacitate temporara de munca si cinci cu incadrare in grade de invaliditate.
"Nu pot spune in cate cazuri s-au platit despagubiri persoanelor pentru vatamari corporale sau decese pentru ca acestea se fac de directiile generale, nu de catre noi, dar stiu ca au fost situatii.
Asigurarea RCA poate ajunge la 1000 de euro Piata RCA din Romania risca sa se blocheze daca sumele platite de asiguratori sub forma de daune materiale si, mai ales, pentru vatamari corporale si decese vor continua sa creasca in ritmul actual, arata, pentru ECONOMICA.NET, unul dintre cei mai experimentati specialisti in domeniu.
Inteleg ca domniile voastre abstracte, daca moare - sper sa nu â€"- Iliescu, Constantinescu, Basescu, Iohannis - unul dintre presedintii in viata ai Romaniei, simpatizati sau nu, iar AMPres afla primul nefasta stire, n-o poate face publica, intrand in interdictia decese.
stare de voma, convulsii, chiar decese. Principalele victime: copiii Numeroase cazuri de otravire cu substante care alimenteaza tigaretele electronice au fost inregistrate in Statele Unite scrie New York Times.
Destine tragice si decese premature au facut ca nici o printesa Charlotte sa fie in viata la inceputul secolului al XX-lea.
Cancerul a provocat, in 2008, in lume, 7,6 milioane de decese. In fiecare an, la nivel global sunt diagnosticate aproape 13 milioane de noi cazuri de cancer.
Dupa atatea cazuri mediatizate de oameni mutilari si chiar si decese nu aveti nici o scuza sa luati o astfel de decizie.
Daca adaugam si fumatul la aceasta formula ne putem explica de ce foarte multi oameni sufera decese premature. 16. Nu te mai stresa la munca!
364 de decese in 2012. "Dar aceasta morbiditate este nereala, deoarece in tara noastra este o raportare sub nivelul real", averizeaza prof.
In Romania sunt raportate anual 1.686 de cazuri noi, avand o incidenta de 9,4 cazuri la suta de mii de locuitori, si 981 de decese.
google-analytics.com